martes, 2 de febrero de 2016

FIRA EXPERIMENTA I CONCURS DESAFIO ROBOT 2015

                                  Fira Experimenta 2015


El dia 26 d'abril, els alumnes del primer curs del batxillerat tecnològic del nostre centre van participar en el X concurs d'Experiments i Demostracions de Física i Tecnologia EXPERIMENTA 2015, convocat per la facultat de Física de la Universitat de València per a estudiants d'ensenyament secundari. El concurs va tenir lloc al Museu de les Ciències Príncipe Felipe de València. Els estudiants participants han mostrat i explicat els seus treballs tant al jurat com al públic visitant, posant en relleu conceptes bàsics de Física i Tecnologia.

En aquesta edició s'han presentat quasi cent treballs entre totes les categories participants.
Els nostres alumnes, Albert Marin, Guillem Garcia , Juanvi Perez i Raúl Arbanies, dirigits pels professors de Tecnologia José Luís Orenga i José María Pastor, han presentat el projecte PARKING que ha obtingut una menció d'honor (segon premi) en la categoria d'aplicacions tecnològiques"
Relació de premiats:


DESAFIO ROBOT

                          Concurs "Desafío Robot 2015"



El passat divendres 8 de Maig, va tenir lloc al Museu de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València la setena edició del concurs  “DesafioRobot”.
El departament de Tecnologìa va participar en la categoria Especial, que consisteix en animar els robots al ritme de la música.
.
Els equips participants varen ser dos:
  • Equip  Por una cabeza format per Marta Quijano, David Gallardo i Laura Moreno
  • Equip Style, format per  Martín Gomez, Joan Piquer i Jose Vicente Belinchon.
El resultat del concurs ha estat  molt positiu per al nostre centre ja  que l'equip "Por una cabeza” va aconseguir  un segon lloc“.
Aquest concurs ha tingut molta repercussió als mitjans de comunicació .  Aci teniu el vídeo  del programa l'Informatiu- Comunitat Valenciana de TVE1  on , entre d'altres participants,  van ser entrevistats els components de l'equip Style (minut 2:50).
Des del Departament de Tecnologia volem agrair als companys la seua paciència i comprensió per  facilitar  als alumnes la realització dels projectes. Gràcies.
  
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario